Om os

Hundetræning i Nørre Alslev og omegn

Om Bach Hundetræning

Min baggrund

Mit navn er Cecilie Bach Vest og jeg driver Bach Hundetræning.

Bach hundtræning startede i foråret 2022, som jeg driver ved siden af mit fuldtidsjob som livredder i de to svømmehaller på Falster. Jeg stor trives i at få lov til at instruere andre hundeejere i at opnå det bedste samarbejde med deres hunde og støtte op om det gode bånd og bidrage til hundens livskvalitet.

Til dagligt bor jeg lige ved siden af træningspladsen sammen med min mand Victor, vores to dejlige børn på 1 og 2 år og selfølgelig Sif vores skønne hund. Sif fungere både som træningsmakker og familiehund. Hun er af racen Riesenschnauzer. Til dagligt træner vi lydighed og rally.

Dyr og natur har altid haft min store interesse og i 2014 startede jeg på uddannelsen som dyrepasser. Jeg tog min elevtid i en dyrepark i Norge indtil jeg i 2020 flyttede tilbage til Danmark. Det var under min uddannelse som dyrepasser jeg blev introducerede for klikkertræning. Jeg startede med at træne bjørne, øgler, grise og alpakaer.

Herefter brugte jeg min fritid på at tage hundetræner-uddannelsen hos Catch hundetrening i Norge. Ikke så lang tid efter ønskede jeg at hjælpe andre.

I 2022 færdiggjorde jeg en et-årig lang uddannelse som klikker-instruktør hos Canis. Jeg er efterfølgende blevet VIP- instruktør i 2023. Jeg elsker at videre udvikle mig og øge min viden indenfor adfærd og træning af hunde.

Mit CV

  • 2014-2018: Dyrepasseruddannelse, Kolding
  • 2019: Hundetræner uddannelsen, Catch hund A/S
  • 2021/2022: KlikkerINSTUKTØRKURSUS, Canis
  • 2022/2023: VIP observatør, Canis

Diverse:

  • Adfærdsanalyse, seminar med Eva Bertilsson
  • Precision Teaching seminar med Dr Rick Kubina
Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Bach Hundetræning, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil tilmelde din hund et hold. Vi ser frem til at møde jer!

(+45) 22 24 68 17
info@bachhundetraening.dk